Få en Gratis test konto til at lave Kundeanalyser.
close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål
Close

Log In

Forgot password?

Hvis du har glemt dit password, så KLIK HER.

For at login i vores løsning til Paneler, så KLIK HER

Kundeanalyser

Skrevet af Relationwise teamet | Senest opdateret den 30-08-2010

Kundeanalyser

Det er alfa og omega for virksomheder i dag at fastholde deres kunder – at opbygge kundeloyalitet. Midlet er kundeanalyser, som kan afdække hvad kunderne er glade for, og hvad de er mindre tilfredse med.

Kundeanalyser foretages hurtigt og nemt med Relationwises software til online undersøgelser. Tryk på knappen "Spørgeskemaer – tryk på Gratis testkonto" i højre side for at oprette en testkonto allerede idag. Eller kontakt os på Tlf. 70 268 264 eller email info@relationwise.dk  for yderligere information.

I et marked med mange ensartede produkter og med konkurrence fra hele verdenen, vil et fald i antallet af kunder der forlader virksomheden, samt en øget kundeloyalitet betyde en væsentlig fremgang for enhver virksomhed.

Kundeanalyser er en nødvendighed i dag

Identificer potentielle frafald ved hjælp af kundeundersøgelser. Lær dine kunder endnu bedre at kende. En kundeanalyse er med til at kortlægge kundetilfredshed og til at prioritere konkrete indsatsområder for at højne tilfredsheden endnu mere. Det giver loyale kunder og det kan ses på bundlinien.

Værktøj til kundeundersøgelser

Med Relationwise Survey Solution får du et effektivt software værktøj til at udføre kundesurveys via online spørgeskemaer på internettet, og efterfølgende mulighed for at analysere resultaterne via de mange forskellige analyse-muligheder.

Relationwise Survey Solution benyttes i dag af en lang række private og offentlige virksomheder såsom eksempelvis Jysk, PFA, Egmont, B.T. Vejle kommune, Integrationsministeret og mange flere til kunde-tilfredshedsmålinger.

Prøv gratis en kundeanalyse

Tryk på knappen "Spørgeskemaer – tryk på Gratis testkonto" i højre side for at oprette en testkonto allerede idag. Testkontoen giver mulighed for at teste værktøjet på op til 25 brugere.
 


Se også:
Interaktive kundeanalyser

Eksterne links om kundeanalyser:
Litteratur om kundeanalyser [Bibliotek.dk]